Kookstudio Bastronomie in Mierlo

Onder leiding van S.V.H. Meesterkok Mathieu Basemans biedt de kookstudio in het Brabantse Mierlo verschillende mogelijkheden:

  • Eenmalige kookworkshop
  • Maandelijkse kookles.
  • Kok aan huis
  • Catering

Kwaliteit & Kennis

Zijn gerechten zijn eerlijk en puur en bij Mathieu staat een kwaliteit voorop. Goede producten zijn daarbij een noodzaak. Mathieu neemt de tijd voor gasten en gerechten. Mathieu is naast een goede kok ook een goed docent.


Kookworkshop

Een groep van maximaal 12 personen maak je onder de bezielende leiding van Chef Basemans een diner. Mathieu neemt je mee door alle stappen van de gerechten en in teams maak je de gerechten af. Een diner als afsluiting maakt de gezellige avond compleet.

Kookles

Het is mogelijk om bij een bestaande groep maandelijks een kookles te volgen. Je kunt ook zelf een groep formeren. De menu’s zijn seizoensgebonden.

Kok aan huis

Een kok in je eigen keuken. Je hoeft alleen de tafel feestelijk te dekken en de heerlijke gerechten komen op tafel. Het menu stel je met SHV Meesterkok Mathieu Basemans samen. Hoe leuk en gezellig, een mooi en smakelijk diner in eigen huis.

Catering

Een koud, warm of thematisch buffet brengen wij bij u thuis, minimaal 14 personen.

De keuken

De keuken is professioneel uitgerust en er wordt op inductie gekookt.

Capaciteit maximaal 12 personen en minimum van 6 personen.


Bijzonderheden

  • Bastronomie ligt op een prachtige plek in de natuurgebied ’t Sang in Mierlo
  • Een zeer uitgebreide kruidentuin
  • Dieetkok
  • Kookstudio is duurzaam gebouwd

Contact gegevens:

Mathieu Basemans
Voortje 13
5731 PP, Mierlo
06-53666118
info@bastronomie.nl


a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then